Een HR Survey zelf managen en uitvoeren levert gouden informatie op

Waarom zo iets belangrijks als een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitbesteden als de HR afdeling het zelf gemakkelijker, laagdrempeliger en goedkoper kan? Waarom heb je geen toegang tot je eigen gouden data uit een medewerkerstevredenheidsonderzoek en andere enquêtes? In onze HR software zit een uitgebreide HR Survey module waarmee je zelf HR Pulse Surveys kunt managen en uitvoeren. De HR Survey module biedt een handige tool waarmee je alle waardevolle organisatiespecifieke informatie haalt uit een klanttevredenheidsonderzoek, een medewerkerstevredenheidsonderzoek of betrokkenheidsonderzoek. Met de inzet van de nieuwe technologieën voor mobile devices zijn wij in staat het uitvoeren een HR Pulse Survey naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben een unieke methodiek om deze HR Surveys sneller, gemakkelijker en beter te kunnen uitvoeren en tot kwalitatief betere analyses te komen met een hogere response rate.

HR Surveys voor verschillende vraagstukken
De HR Survey module bevat allerlei vragenlijsten en enquêtes om onderwerpen te onderzoeken zoals: medewerkerstevredenheid, betrokkenheid, engagement, klanttevredenheid, werkomgeving en ontwikkelmogelijkheden. De uitkomsten zijn vaak erg interessant en verrassend, maar door deze data vervolgens te combineren met informatie uit beoordelingen, de salarisadministratie en financiële administratie leveren de HR Pulse Surveys geweldige inzichten op. De uitkomsten kunnen je helpen functies, werkzaamheden en prestaties van medewerkers beter te koppelen aan de organisatiedoelstellingen. Naast de bestaande HR Surveys bieden onze adviseurs graag extra ondersteuning bij het opstellen van een HR Survey op maat.

It’sallabout koppelt HR Surveys ook aan Klanten surveys
De HR Survey module bevat niet alleen vragenlijsten en enquêtes gericht op de eigen medewerkers. It’sallabout is een unieke tool, omdat het ook organisatie brede surveys en enquêtes kan versturen. Juist de mogelijkheid om binnen hetzelfde systeem zowel mens- als klantdata te genereren, maakt dat It’sallabout tot diepgaandere analyses kan komen en HR vraagstukken overstijgt. De Survey module van It’sallabout is dus organisatie breed in te zetten.  Het koppelt de inzichten in de eigen medewerkers en leidinggevenden aan de resultaten en de klanten van de organisatie.